Argandia Arganolie Rozen Crème Nachtverzorging Couperose Huid

Een zachte en natuurlijke crème op basis van Arganolie en Rozen. Perfect voor de droge, gevoelige of Couperose Huid. Bij een (extra) gevoelige huid wordt de Rozencrème geadviseerd. Rozenolie werkt op een milde manier huid verstevigend. Dat is van essentieel belang voor dit huidtype. De kracht van de Roos is het herstellend, verzachtende vermogen. Om de crème dé ideale natuurlijke moisturiser voor de, gevoelige & Droge huid te maken, voegden we Arganolie, Sheaboter en Aloë Vera toe.

De ontspannende geur is één van de vele voordelen van Rozen. Deze zoete etherische bloemenolie heeft een herstellende werking, waardoor de ruwe, geïrriteerde huid er nog wel het meest baat bij heeft. Rozen hebben bovendien een hydraterende werking, waardoor Arganolie Hydraterende Crème Rozen ook voor de droge huid ideaal is.

Een mooie, zuivere huid begint bij de eerste stap: reinigen. Dit ritueel mag je zowel ’s avonds nooit overslaan. Met de milde Argan Reinigingscrème van Argandia eindig je de dag met een zijdezachte, gereinigde huid.

 

Source: old news items