Argandia Pure Arganolie Elixir Dag & Nachtverzorging Alle Huidtype 150ml

Herstel van de huid, in het bijzonder Eczeem, Psoriasis of Rosacea kunt u het beste de pure Arganolie Elixir gebruiken. Deze bevat van nature Polyfenolen. Dit zijn plantaardige ontstekingsremmers. Hierdoor wordt de jeuk verlicht en ontstekingen tegen gegaan, dit draagt bij aan het herstel van de huid. De ontstekingen verminderen en de jeuk neemt af. Arganolie heeft de kracht om te beschermen, hydrateren en te verjongen. De olie is ook bijzonder goed in te zetten tegen huid aandoeningen, hoe eerder u daarmee begint, hoe beter het resultaat.

Pure Arganolie van Argandia zit van nature boordevol vitamine E.; een krachtig, natuurlijk antioxidant die voedt, herstelt en tegelijkertijd fijne lijntjes en rimpels tegengaat. Ook de vetzuren omega 6 en omega 9 vindt u in Argan Elixir. Omega 6 vermindert het vochtverlies, waardoor uw huid straalt. Omega 9 is verantwoordelijk voor een optimale elasticiteit van de huid, hierdoor wordt de huid soepel en sterk.

Een mooie, zuivere huid begint bij de eerste stap: reinigen. Dit ritueel mag je zowel ’s avonds nooit overslaan. Met de milde Argan Reiniging Foam van Argandia eindig je de dag met een zijdezachte, gereinigde huid.

 

Source: old news items