Argandia Cactusvijgolie & Arganolie Dagverzorging Couperose Huid

Twee kostbare, zeldzame oliën – Arganolie en Cactusvijgolie – komen samen in deze zijdezachte 100% natuurlijke olie voor het gezicht. Door toevoeging van de kostbare Cactusvijgolie heeft deze olie een sterkere anti-age werking. Cactusvijgolie bevat veel Aminozuren die noodzakelijk zijn voor de opbouw, behoud en voeding van de cellen. Wanneer de jaren vorderen worden er minder aminozuren geproduceerd door het lichaam terwijl de noodzaak blijft. Met deze combinatie voorkomt u vroegtijdige veroudering doordat u de tekorten opvult met de cactusvijgolie. Daarnaast hydrateert de olie de huid extreem sterk.

Uiteraard kunt u deze olie gebruiken als dagelijkse oppepper of als serum wekelijks onder uw dagcrème. De Arganolie met Cactusvijgolie is geschikt voor elk Droge & Vochtarme huid en zeker voor couperose huid. Het gebruik van Cactusvijgolie is de volgende stap in het voorkomen van rimpels en een stralende probleemloze huid tot op de oudere leeftijd.

Geef uw huid een opkikker met een bijzondere mix van pure Cactusvijgolie- en Arganolie.

Een mooie, zuivere huid begint bij de eerste stap: reinigen. Dit ritueel mag je zowel ’s avonds nooit overslaan. Met de milde Argan Reinigingscrème van Argandia eindig je de dag met een zijdezachte, gereinigde huid.

 

Source: old news items