Argandia Pure Cactusvijgolie Elixir Nachtverzorging Couperose Huid

Meest bijzondere, kostbaarste en waardevolle Pure Elixir Cactusvijgolie. In deze fles vind u niets meer en niets minder dan 100% Pure Cactusvijgolie, boordevol krachtige antioxidanten. Het vruchtvlees bevat zaadjes met ongekend hoge kwaliteit olie. De olie is zeldzaam, moeilijk te winnen en is de beste puur natuurlijke olie op het gebied van rimpelbestrijding door de hoge dosering aminozuren en vitaminen.

De Pure Elixir Cactusvijgolie is licht van textuur en laat een zijdezachte sluier achter op het gezicht. Het niveau aan essentiële vetzuren (omega 6 en 9) in deze natuurlijke cactusvijgolie is uitzonderlijk. Voor een optimale verzorging zitten er bovendien vitamine E en delta 7 stigmasterol in. Deze zeldzame combinatie van krachtige, natuurlijke antioxidanten is het ultieme wapen tegen huidveroudering. Minder fijne lijntjes en een stevige egale huid.

Een mooie, zuivere huid begint bij de eerste stap: reinigen. Dit ritueel mag je zowel ’s avonds nooit overslaan. Met de milde ArgandiaRozen LotionDagverzorgingCouperose Huid eindig je de dag met een zijdezachte, gereinigde huid.

 

Source: old news items